Prenumerera på nyhetsbrevet för dig som söker jobb

Genom att skriva in din mejladress samtycker du till att Arbetsförmedlingen behandlar dina personuppgifter bestående av din e-post för att du ska kunna ta del av Arbetsförmedlingens nyhetsbrev till dig som söker jobb.


Prenumerera på nyhetsbrevet
E-postadress


Så här hanterar vi din mejladress

När du skrivit in din e-postadress finns den med i nyhetsbrevets register över mottagare för att du ska kunna få ta del av samhällsinformation till arbetssökande. Syftet med nyhetsbrevet är att du som mottagare ska få ta del av tips, råd och inspiration som kan förenkla ditt jobbsökande, få information om nya tjänster från Arbetsförmedlingen och få en bild av var jobben finns – både nu och om fem år.

För att vi ska kunna göra utskick via e-post till dig överför vi din mejladress till vårt personuppgiftsbiträde. Arbetsförmedlingen använder sig av en extern leverantör för att skicka nyhetsbrev. Det innebär att din e-postadress finns lagrad hos dem, men den får inte säljas vidare till eller användas av andra aktörer. Din e-post kommer endast att användas för att du ska kunna ta emot nyhetsbrevet. Vi sparar din e-postadress så länge du är prenumerant. Du kan när du vill avsluta din prenumeration. Det gör du enkelt genom att klicka på avprenumerera i det e-postbrev som du som prenumerant tar emot.

Du kan också återkalla ditt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarige: Arbetsförmedlingen på telefon 0771-60 00 00, eller postadress: 113 99 Stockholm. Arbetsförmedlingen kommer då att radera de personuppgifter som detta samtycke omfattar.

Läs om övriga rättigheter som du har samt hur Arbetsförmedlingen behandlar personuppgifter

Tillägsinformation

Kontakta redaktionen

Vill du tipsa om ett ämne, en utbildning eller en smart jobbsökartaktik som du tror att fler som söker jobb kan ha nytta av att läsa om? Eller vill berätta om din väg till ett nytt jobb?
Skicka ett mejl till redaktionen.

Kontakta oss