Arbetsförmedlingen

Prenumerera på nyhetsbrevet för tips och inspiration!

Varannan vecka får du nyheter och tips kring rekrytering, trender på arbetsmarknaden och inspiration hur du som arbetsgivare kan använda dig av våra tjänster.

Fyll i din e-postadress nedan så får du våra utskick i fortsättningen.

E-postadress

Få skräddarsydda brev för din bransch och region


Skaffa arbetsgivarkonto gratis redan idag om du vill ha ut ännu mer av nyhetsbrevet och för att kunna använda dig av Arbetsförmedlingens digitala tjänster.

>>Ja, jag vill ha ett arbetsgivarkonto

Villkor för prenumeration


Genom att skriva in din mejladress samtycker du till att Arbetsförmedlingen behandlar dina personuppgifter bestående av din e-post för att du ska kunna ta del av Arbetsförmedlingens nyhetsbrev till arbetsgivare.

När du skrivit in din e-postadress finns den med i nyhetsbrevets register över mottagare för att du ska kunna få ta del av samhällsinformation till arbetssökande. Syftet med nyhetsbrevet är att du som mottagare ska få ta del av information, tips, råd och inspiration som kan förenkla för dig som arbetsgivare.

För att vi ska kunna göra utskick via e-post till dig överför vi din mejladress till vårt personuppgiftsbiträde. Arbetsförmedlingen använder sig av en extern leverantör för att skicka nyhetsbrev. Det innebär att din e-postadress finns lagrad hos dem, men den får inte säljas vidare till eller användas av andra aktörer. Din e-post kommer endast att användas för att du ska kunna ta emot nyhetsbrevet. Vi sparar din e-postadress så länge du är prenumerant. Du kan när du vill avsluta din prenumeration. Det gör du enkelt genom att klicka på avprenumerera i det e-postbrev som du som prenumerant tar emot.

Du kan också återkalla ditt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarige: Arbetsförmedlingen på telefonnummer 0771-60 00 00, eller postadress: 113 99 Stockholm. Arbetsförmedlingen kommer då att radera de personuppgifter som detta samtycke omfattar.

För att läsa om övriga rättigheter som du har samt hur Arbetsförmedlingen behandlar personuppgifter klicka här.

© Arbetsförmedlingen