Arbetsförmedlingen Luftfart

Besöksadress
Tornvägen 17A

Postadress
Box 131
190 46   Sthlm Arlanda

Öppettider
för arbetsgivare måndag-fredag enligt överenskommelse

Hörselteknisk utrustning

Tillgänglighet på Arbetsförmedlingen

Allergi eller överkänslighet

Vi har förbud mot pälsdjur, förutom ledarhundar, i våra lokaler.

Tillgänglighet på Arbetsförmedlingen

Rekrytera på flygplats

Arbetsförmedlingen Luftfart har funnits på Arlanda flygplats sedan 2012. Hos oss möter du personal med fördjupad branschkunskap och erfarenheter av rekrytering inom besöksnäringen, handel, transport, logistik, säkerhet och annan service på flygplatsen. Vi samarbetar med lokala arbetsförmedlingskontor och bistår dig som arbetsgivare på flygplats med dina rekryteringsbehov. Läs mer om hur vi kan komplettera din rekryteringsprocess:

För arbetsgivare

Employer section - in english

Söka arbete på flygplats

Det finns många olika branscher och yrken på en flygplats, så kompetenskraven varierar kraftigt. Gemensam nämnare för flygplatsjobben är ofta grundläggande krav inom språk, säkerhet och tillgänglighet.

Grundläggande krav, språk, säkerhet och tillgänglighet

Mer information om flygplatsjobb

Matchningsaktiviteter hos Arbetsförmedlingen Luftfart

Arbetsförmedlingen arbetar med kompetensförsörjning utifrån ett långsiktigt, jämställt och hållbart perspektiv och verkar aktivt för att även arbetssökande som står längre från arbetsmarknaden i större utsträckning ska kunna komma i fråga vid rekrytering.

För dig som är inskriven i jobb- och utvecklingsgarantin, jobbgarantin för ungdomar, genomfört etableringsprogrammet eller har en funktionsnedsättning som innebär en nedsatt arbetsförmåga erbjuder vi fördjupade matchningsaktiviteter:

Matchningsaktiviteter hos Arbetsförmedlingen Luftfart

Du kan inte skriva in dig som arbetssökande hos oss. För att registrera dig som arbetssökande skriver du in dig här på webbplatsen.