Pressmeddelande, 28 augusti 2017

Många lediga jobb i fjällen

30 augusti arrangerar Arbetsförmedlingen en stor rekryteringsmässa i Mora. Där får arbetsgivare från hotell, fjällanläggningar och andra fjällnära branscher möjlighet att rekrytera personal till en mängd lediga jobb.

Fjällmässan är populär och fortsätter att växa. I år är den tillbaka i Moraparken och har omkring 30 både stora och små arbetsgivare. På mässan erbjuds en stor mängd lediga jobb, bland annat liftskötare, skidlärare, receptionist, städare och inom transport och köks- och restaurangbranschen och mycket mer.

– Det finns något för alla. Mässan erbjuder en bra chans för den som letar jobb att träffa och knyta kontakter med arbetsgivare som behöver rekrytera. Alla kanske inte är så bra på att presentera sig i ett personligt brev, här ges de möjlighet att träffa arbetsgivare personligen, säger Petra Sundqvist, mässarrangerande arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen i Mora.

Fjällmässan i Mora är en av fem rekryteringsmässor som Arbetsförmedlingen arrangerar på temat fjällen och vintersäsongen. De övriga hålls i Stockholm 28 augusti, i Åre och Umeå den 31 augusti och i Skellefteå 1 september.

– Fjällmässan är ett bra tillfälle för arbetsgivare att smidigt hitta sin säsongspersonal. Fjällmässorna har rullat på ett tag nu och vi utvecklar arbetet för varje år för att arbetsgivarna ska få bästa möjliga urval, säger Catharina Utanskog, branschstrateg besöksnäringen.

Dag: onsdag 30 augusti

Tid: 10–15

Plats: Moraparken, Mora

Välkommen!

 

Kontakter

Mer information:
Petra Sundqvist, arbetsförmedlare, 010-488 64 40
Catharina Utanskog, branschstrateg inom besöksnäringen, 010-488 90 77
Presskontakt: Lotta Edman, 010-488 54 21

Kontakt