Nyheter om Arbetsförmedlingen

 • 25 april 2018
  Det här gör Arbetsförmedlingen för sina 77 miljarder
  Arbetsförmedlingen fick 77 miljarder kronor för att utföra sitt uppdrag 2017. En dryg tiondel gick till myndighetens löner och lokalhyror. De stora utgiftsposterna stod a-kassa, aktivitetsstöd och ersättningar till arbetsgivare för.
 • 25 april 2018
  Fel om kostnaden för Arbetsförmedlingen
  Replik i DN debatt 24/4. Det är naturligt att Arbetsförmedlingen som har ett så viktigt uppdrag diskuteras. Men debatten handlar ofta om gårdagens arbetsförmedling. Låt diskussionen vila på saklig grund och låt oss fokusera på hur vi gemensamt kan hitta lösningar på dagens utmaningar. Det skriver Annika Sundén, analysdirektör Arbetsförmedlingen, på Dagens Nyheters debattsida.
 • 24 april 2018
  Jobskills håller budget och plan
  Arbetet med att ta fram webbverktyget för asylsökande – Jobskills – har i det stora hela följt budget och tidsplan.– Och nu i år har vi kopplat på arbetsgivarna, säger Gunilla Dyrhage, avdelningschef för arbetssökande inom Arbetsförmedlingen direkt.
 • 05 april 2018
  Så här förnyar vi oss för att fler människor ska få jobb
  Arbetsförmedlingen spelar en viktig roll för samhällsutvecklingen och står inför utmaningen att utvecklas till en modern myndighet med en mer kundvänlig verksamhet.Här kan du läsa om några exempel på vårt ständiga utvecklingsarbete.
 • 05 april 2018
  Frågor och svar om SVT-programmet Sveriges bästa arbetsförmedling
  Med start den 5 april visar SVT programserien Sveriges bästa arbetsförmedling. Programserien är en så kallad realitydokumentär och följer fyra arbetssökande i deras strävan att få jobb. Även arbetsförmedlarnas vardag på myndigheten skildras. Serien sänds på SVT1 klockan 20 under totalt fem torsdagar.

Tillägsinformation