Pågående kampanjer

Just nu har Arbetsförmedlingen två aktuella kampanjer. Gör plats som ska få arbetsgivare att rekrytera olika och under vecka 40 finns vi på Centralen för att prata med småföretagare.

Gör plats

Arbetsförmedlingens informationskampanj för att få fler arbetsgivare att öppna upp sina arbetsplatser för personer med en funktionsnedsättning.

Arbetsförmedlingen ska, på uppdrag av regeringen, påverka normer och attityder hos arbetsgivare, så att fler ser kompetensen och förmågan hos personer med funktionsnedsättning, och anställer. 

Med kampanjen Gör plats vill vi visa att de med en funktionsnedsättning finns tillgängliga för jobb. Vi vill slå hål på myter, öka kunskapen och visa att alla, även de med en funktionsnedsättning tillför värde. Informationen ska också underlätta för arbetsgivare att ta steget och anställa.

Kampanjen kommer att synas på tv, bio, i sociala medier och annonstavlor utomhus.

Kampanjsajten Gör plats

Centralen

Är du småföretagare så tillhör du hela 99 procent av Sveriges företag. Vi vill att du ska kunna växa och förverkliga dina visioner. Träffa oss i Arbetsförmedlingens pop-up-kontor i ankomsthallen på Stockholm centralstation 1-5 oktober klockan 7-19 och 6-7 oktober klockan 9-19.

Läs mer