Jobba hos oss

Vill du vara med och göra skillnad, på riktigt? Då är du mer än välkommen att söka jobb hos oss. Vi är drygt 14 000 anställda landet runt och jobbar alla mot samma mål: att hjälpa arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra.

Se alla lediga jobb


Appar för dig som pluggar

Fördelar med att jobba hos oss


Arbetsförmedlingen är inne i en spännande utveckling med siktet att bli en av landets modernaste myndigheter. Vill du vara med? Vi erbjuder intressanta jobb och förmånliga villkor.

Läs om alla fördelar med att bli en av oss

Appar för dig som pluggar

Vill du veta mer om rekryteringen?


Har du sökt ett jobb hos oss eller är intresserad av en av våra tjänster? Beroende på hur många vi söker kan rekryteringen ta allt från en till fyra månader. Här kan du läsa hur vi gör när vi anställer nya medarbetare.

Så här går rekryteringsprocessen till

Jobben som gör skillnad

Hos oss hittar du jobb som jurist, utredare, psykolog, företagsrådgivare, upphandlare, personalvetare, statistiker, arbetsterapeut, systemutvecklare, kommunikatör med mera. Men de allra flesta är arbetsförmedlare.


Specialistförmedlare Niclas Crona

Specialistförmedlare

Niclas Crona

"Det bästa är när man först lyckas hjälpa en arbetslös att få jobb och samma arbetsgivare sedan återkommer och vill ha hjälp med en ny rekrytering."

Läs om hur det är att jobba som SIUS-konsulent hos oss

Psykolog Beatrice Meroño Broberg

Psykolog

Beatrice Meroño Broberg

"Alla har sina styrkor och det viktigaste i mitt jobb som psykolog är att lyfta fram dem och hjälpa mina klienter att fokusera på sina positiva sidor."

Läs om hur det är att jobba som psykolog hos oss

Arbetsförmedlare Kamaran Chaomar

Arbetsförmedlare

Kamaran Chaomar

"Vi är en grupp arbetsförmedlare som samarbetar kring ett antal arbetssökande och tillsammans har vi byggt upp ett stort kontaktnät av företag."

Läs om hur det är att jobba som arbetsförmedlare hos oss

Systemutvecklare Mattias Bielsa

Systemutvecklare

Mattias Bielsa

"För mig handlar arbetet inte bara om teknik, visst, jag vidareutvecklar program och förvaltar våra system, men jag hjälper också till att få folk i jobb.

Läs om hur det är att jobba som systemutvecklare hos oss

Karolina Ervander, enhetschef på Arbetsförmedlingen

Chef

Karolina Ervander

"Chefskapet passar mig perfekt eftersom det ger så mycket på så många olika sätt. Det finns ingen vardagslunk i det här jobbet”.

Läs om hur det är att jobba som chef hos oss