Skaffa en digital brevlåda

Med en digital brevlåda kan du få post från Arbetsförmedlingen, andra myndigheter och företag digitalt i stället för i brevlådan. Du får lätt tillgång till din post via till exempel din mobil och den skickas på ett snabbt, tryggt och miljövänligt sätt till dig.

I dagsläget kan du få en stor del av din post från Arbetsförmedlingen till din digitala brevlåda, men vissa typer av brev kan endast skickas med vanlig postgång till din fysiska postadress.

Välj digital brevlåda

Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du din myndighetspost dit. Skaffa den digitala brevlåda du gillar bäst. Kom ihåg att välja att du vill ha post från Arbetsförmedlingen i din digitala brevlåda.

Digimail (myndigheter, kommuner och företag)

e-Boks (myndigheter, kommuner och företag)

Kivra (myndigheter, kommuner och företag)

Min myndighetspost (myndigheter och kommuner)

Registrera dig med hjälp av din e-legitimation, till exempel mobilt bank-id. Till skillnad från mejl skyddas posten i din digitala brevlåda genom att du loggar in med bank-id. Tjänsten är knuten till ditt personnummer.

När du valt en digital brevlåda:

  • klicka i vilka myndigheter, kommuner och företag som du vill ha digital post från
  • välj om du att du vill bli aviserad via e‑post och sms.

Skulle du ångra dig och vill få din post på papper igen kan du enkelt avsluta tjänsten. Det gör du i den digitala brevlåda du valt.