Digital brevlåda

Post från myndigheter och företag digitalt istället för på papper. Tryggt och säkert då du loggar in med e-legitimation. Du läser posten på datorn, mobilen och läsplattan. Över hela världen. Skaffa digital brevlåda. Helt kostnadsfritt.

Arbetsförmedlingen håller på med en digitalisering av våra brev. För alla som får post från oss innebär det flera fördelar. Snabbare och säkrare postgång är några exempel. Dessutom är det bättre för miljön. Och vi kommer att lansera fler och fler meddelanden som kan läsas i en digital brevlåda.

Så fungerar det

Registrera dig med hjälp av din e-legitimation, till exempel mobilt bank-id. Till skillnad från en vanlig mejlinkorg skyddas posten i din elektroniska brevlåda genom att du loggar in med bank-id.

Tjänsten är knuten till ditt personnummer och all post som är ställd till dig kommer att skickas till din elektroniska brevlåda. Du behöver inte själv anmäla till myndigheterna och företagen att du har en digital brevlåda.

I brevlådans inställningar väljer du att du vill bli aviserad via e‑post och sms.

De här kan du välja mellan

Min myndighetspost - endast för myndighetspost från de myndigheter som är anslutna till tjänsten.

Min myndighetspost

Kivra, Digimail och e-Boks - alla tre gäller för myndighetspost och post från anslutna företag.

Kivra

Digimail

e-Boks

Oavsett vilken av brevlådorna du väljer får du din myndighetspost dit. Skaffa den brevlåda du gillar bäst. Kom ihåg att välja att du vill ha post från Arbetsförmedlingen i din digitala brevlåda.


Tillägsinformation

Fördelar med digital brevlåda

- Snabbt och säkert

- När och var som helst

- Myndighetsposten samlad

- Gratis

- Sparar tid

- Miljövänligt