Matchningsaktiviteter hos Arbetsförmedlingen Luftfart

För dig som är inskriven i Jobb- och utvecklingsgarantin, Ungdomsgarantin, genomfört Etableringsprogram, eller har en funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga.

Skicka in ditt CV till oss

Om du inte hittar jobbet du söker direkt kan du skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss på Arbetsförmedlingen Luftfart. Det är då viktigt att du specificerar vilken typ av yrke eller bransch du är intresserad av så att vi kan matcha dig mot relevanta tjänster. Skicka ditt CV till:

luftfart@arbetsformedlingen.se

Vi sparar dina handlingar i 12 veckor. Om en arbetsgivare önskar att vi gör ett urval med arbetssökande och presenterar kandidatförslag går vi igenom inkomna CV:n och kontaktar dig i de fall du matchar arbetsgivarens önskemål. Observera att detta endast berör en liten del av alla lediga tjänster på Arlanda och att de allra flesta jobben, som är publicerade på platsbanken eller i andra externa forum, söker du själv.

Aktuella Urvalsuppdrag

Arbetsförmedlingen Luftfart samarbetar med flertalet arbetsgivare på Arlanda flygplats. Ibland kompletterar vi arbetsgivarens rekryteringsprocess till exempel genom att arrangera rekryteringsträffar eller att bistå med att söka fram och presentera ett urval kandidatförslag utifrån kravprofil. Det kan röra såväl tillsvidare-anställningar som tillfälliga jobb. Heltid, deltid, anställning med nystartsjobb, praktik, m.m.

Aktuella Urvalsuppdrag:

  • Green Motion Scandinavian AB söker nu en serviceinriktad KUNDMOTTAGARE/PERSONBILSCHAUFFÖR. Detta är enbart för dig som har möjlighet till anställning med NYSTARTSJOBB. Du kommer att hämta och lämna kunder vid Arlanda Flygplats och skjutsa till anläggningen i Arlandastad. Du bistår i arbetet med att lämna ut och ta emot hyrbilar och samt att iordningsställa hyrbilar genom tvätt, städning och enklare fordonsservice. Du är serviceminded, alltid på gott humör, och har ett trevligt bemötande. B-körkort och körvana krävs. Svenska och god Engelska krävs för samtal med kunder. Intresseanmälan med CV till: peter.holmberg@arbetsformedlingen.se

  • BILUTHYRARE till HERTZ på Arlanda. Hantera bokningsförfrågningar från kund samt hantera uthyrning av bilar inklusive avtalshantering över disk, via telefon och mail. Du ska ha gymnasieutbildning och vara serviceinriktad. Du behärskar Svenska och Engelska väl. Körkort B krävs. Intresseanmälan med CV till: peter.holmberg@arbetsformedlingen.se


Tillägsinformation

Mer information

Cv-tips

Följ oss även på:

Facebook