Matchningsaktiviteter hos Arbetsförmedlingen Luftfart

För dig som är inskriven i Jobb- och utvecklingsgarantin, Ungdomsgarantin, genomfört Etableringsprogram, eller har en funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga.

Skicka in ditt CV till oss

Om du inte hittar jobbet du söker direkt kan du skicka ditt CV och gärna ett personligt brev till oss på Arbetsförmedlingen Luftfart. Det är då viktigt att du specificerar vilken typ av yrke eller bransch du är intresserad av så att vi kan matcha dig mot relevanta tjänster. Skicka ditt CV till:

luftfart@arbetsformedlingen.se

Vi sparar dina handlingar i 12 veckor. Om en arbetsgivare önskar att vi gör ett urval med arbetssökande och presenterar kandidatförslag går vi igenom inkomna CV:n och kontaktar dig i de fall du matchar arbetsgivarens önskemål. Observera att detta endast berör en liten del av alla lediga tjänster på Arlanda och att de allra flesta jobben, som är publicerade på platsbanken eller i andra externa forum, söker du själv.

Aktuella Urvalsuppdrag

Arbetsförmedlingen Luftfart samarbetar med flertalet arbetsgivare på Arlanda flygplats. Ibland kompletterar vi arbetsgivarens rekryteringsprocess till exempel genom att arrangera rekryteringsträffar eller att bistå med att söka fram och presentera ett urval kandidatförslag utifrån kravprofil. Det kan röra såväl tillsvidare-anställningar som tillfälliga jobb. Heltid, deltid, anställning med nystartsjobb, praktik, m.m.

Aktuella Urvalsuppdrag:

  • Hotell på Arlanda Airport erbjuder ett flertal Pratikplatser inom hotellverksamheten. Det kan vara inom reception, städning, fastighet, möblering, konferensservice samt kök, servering och frukost. Förträffar inför urval sker den 10/9, 12/9, 17/9, 19/9 och 23/9. Se "Aktiviteter" i högerspalten på hemsidan/förstasidan.  

Tillägsinformation

Mer information

Cv-tips

Följ oss även på:

Facebook