Arbetsförmedlingen
  • Kontakt
  • Other languages
  • Teckenspråk
9 februari 2017

Funderar du på att starta eget?

Arbetsförmedlingen och sex andra myndigheter arrangerar gemensamt kostnadsfria webbseminarier och starta företag-dagar som hjälper dig som vill starta företag. Anmäl dig till vårens tillfällen.

Kvinna som arbetar vid en dator med en kaffe i handen

På vägen mot att starta företag behöver du som är blivande företagare ha kontakt med flera myndigheter. För att underlätta den processen erbjuder vi tillsammans med sex andra myndigheter starta företag-dagar och webbseminarier.

Anmäl dig till starta företag-dagen

Ett sätt att skaffa information om att starta eget är att besöka starta företag-dagen. Anmäl dig till den ort och dag som passar dig bäst.

Vårens datum och orter där Starta företag-dagen sker:

  • 17 maj Göteborg
  • 18 maj Stockholm

Anmäl dig till starta företag-dagen

Anmäl dig till webbseminarier

Webbseminarier är ett alternativ för dig som vill gå på en Starta företag-dag men kanske inte har möjlighet att komma dit. Anmäl dig i god tid.

Webbseminarierna sänds i fem olika kostnadsfria avsnitt och det går bra att anmäla sig till varje avsnitt separat.

Som deltagare har du möjlighet att ställa frågor i realtid genom en chattfunktion. Det enda som krävs är en bredbandsuppkoppling, dator, mobiltelefon eller läsplatta med högtalare.

Anmäl dig till webbseminarierna

Allt om starta eget

Verksamt.se är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket för dig som funderar på att starta, ska starta, redan driver, vill utveckla eller ska avveckla ett företag.

Verksamt.se

Stöd du kan få från Arbetsförmedlingen

Tillägsinformation