Stöd och matchning

Stöd och matchning är en tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen.

Här får du handfast hjälp på vägen till ett arbete och stödet anpassas till dina behov. Stödet kan vara både verktyg i jobbsökandet och hjälp att knyta kontakter med arbetsgivare. Du får själv välja leverantör och kan söka leverantör längst ned på den här sidan.

Är du intresserad av tjänsten stöd och matchning? För att få delta måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och din arbetsförmedlare ska ha bedömt att du behöver tjänsten. Kontakta din arbetsförmedlare för mer information!

Ska du välja leverantör?

Om du vill ha hjälp i ditt val har Arbetsförmedlingen jämfört leverantörernas resultat och gett dem ratingbetyg. De leverantörer som har högst ratingbetyg (tre stjärnor) har lyckats bäst med att stötta deltagarna till arbete eller studier. Två stjärnor visar att leverantörens resultat är medel och en stjärna under medel. Leverantörer som är nya eller saknar tillräckligt många deltagare under mätperioden har inte fått ratingbetyg. Det innebär att leverantörer kan ha ett bra resultat även om de saknar ratingbetyg.

Arbetsförmedlingen uppdaterar leverantörernas ratingbetyg i mitten av mars, juni, september och december. Läs mer om leverantörernas ratingbetyg i PDF:en "Så hittar du leverantör som erbjuder Stöd och matchning" till höger.

Ratingbetygen uppdaterades senast 2018-03-16.

Sök leverantör för tjänsten Stöd och matchning