Sök levererantör inom Stöd och matchning

Du väljer själv vilken av våra leverantör du vill ha. Titta exempelvis först och främst på leverantörernas ratingbetyg men även på deras metodik, språk, branschkunskaper eller annan specialisering när du gör ditt val. Du kan även söka efter vilka leverantörer vi har på din ort. Meddela sedan din arbetsförmedlare vilken leverantör du har valt.

Möjlighet att byta leverantör

Du har möjlighet att ändra ditt val om du upplever att du inte får det stöd som motsvarar dina behov. Kontakta Arbetsförmedlingen så får du hjälp att byta leverantör.

Ratingbetyg är en service till dig när du ska välja leverantör av Stöd och matchning. Arbetsförmedlingen tar fram ratingbetygen genom att jämföra leverantörerna med varandra.

Leverantören får fyra, tre, två eller en stjärna beroende på hur stor andel av deltagarna som har fått jobb, eller har börjat studera, utifrån deltagarnas individuella förutsättningar. För att säkerställa beräkningarna behöver leverantören haft minst 18 deltagare under mätperioden.

De leverantörer som har högst ratingbetyg (fyra stjärnor), har lyckats bäst med att stötta deltagarna till arbete eller studier. Tre stjärnor är det näst högsta ratingbetyget, två stjärnor är det näst lägsta ratingbetyget och en stjärna det lägsta. Leverantörer som är nya eller saknar tillräckligt många deltagare under mätperioden har inte fått ratingbetyg. Det innebär att leverantörer kan ha ett bra resultat även om de saknar ratingbetyg.

Arbetsförmedlingen uppdaterar leverantörernas ratingbetyg i mitten av mars, juni, september och december. Senaste uppdateringen var 16 mars 2020.

Sök leverantör för tjänsten Stöd och matchning

Jobbklar Sverige AB

KA-nummer: 10045221

Hemsida

Ratingbetyg

Leverantören har fått det högsta ratingbetyget.

Presentation

Välkommen till Jobbklar - vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning för att du så snart som möjligt ska komma ut i arbete eller studier. Företaget arbetar för båda sidor av arbetsmarknaden. Vi vill hjälpa arbetssökande att hitta ett stimulerande arbete samtidigt som vi hjälper arbetsgivare att hitta kompetent personal som tillför värde i organisationen.

Vårt mål är att du ska komma ut i arbete eller studier så snabbt som möjligt, efter dina behov och förutsättningar. Genom att arbeta kvalitativt och skräddarsytt efter just DINA behov uppnår vi en hållbar matchning; du kommer in på en arbetsplats där du kan vara kvar och utvecklas.

Jobbklar fungerar som en länk mellan folk som söker arbete och företag som ska anställa personal; vi vill hitta rätt personal till våra olika arbetsgivare precis som vi vill hitta rätt jobb för dig. Hos oss finns ett brett kontaktnät bland lokala och nationella arbetsgivare som vi har samarbete med. Vi arbetar med att kontakta dessa för att hitta ett passande jobb till dig.

Vi har nära kontakter med samarbetsföretag som erbjuder anställningsmöjligheter till våra deltagare - dolda jobb och via kontakter - men vi söker även andra möjliga jobb som kan passa just dig. Genom oss möter hundratals arbetssökande sina nya arbetsgivare varje år.


Våra öppettider är:

Skärholmen:
Måndag - Fredag, 09.00 – 16.00

Kista:
Måndag, 09-00 - 17.00
Tisdag, 09-00 - 15.00
Onsdag - Fredag, 09-00 - 17.00

Uppsala:
Måndag – Fredag, 09.00 - 16.00

Handen:
Måndag – Fredag, 09.00 - 16.00

Solna:
Måndag - Onsdag, 13.00 - 17.00
Torsdag, 08.00 - 12.00

Språk

Tjänsten kan erbjudas utan tolk på följande språk:

 • Arabiska
 • Dari
 • Engelska
 • Hazaragi
 • Hindi
 • Kurmanji
 • Persiska
 • Ryska
 • Sorani
 • Tyska
 • Urdu
 • Uzbekiska

Branschkunskap

Verksamheten har följande branschkunskap. Läs mer i Yrken A-Ö.

 • Administration, Ekonomi, Juridik
 • Försäljning, inköp, marknadsföring
 • Hotell, restaurang, storhushåll
 • Sanering och renhållning
 • Transport

Här finns vi

Vissa adresser nedan kan inte visas på kartan.

  Om oss

  Jobbklar är verksamt på den svenska arbetsmarknaden och skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är kostnadseffektiva på sikt. Visionen är att genom effektiv matchning bli den naturliga länken mellan arbetssökande och arbetsgivare.

  Företaget grundades till följd av avsaknaden av en kvalitativ aktör på arbetsmarknaden. Två statligt anställda arbetsförmedlare uppmärksammade detta och såg möjligheterna i att utveckla ett koncept som förbättrade tjänsten i förhållande till befintliga aktörer. Tillsammans med företagare med ett brett kontaktnät av arbetsgivare sammanfogades detta till Jobbklar Sverige AB.

  Idag har Jobbklar ett unikt koncept och företagets konsulter är experter på den lokala och nationella arbetsmarknaden. Vi erbjuder rekrytering, bemanning, omställning, coachning och etableringstjänster. På så sätt levererar vi helhetslösningar inom arbetsmarknad och är er självklara länk mellan arbetssökande och arbetsgivare.

  Jobbklarmetoden

  Jobbklarmetoden innebär att vi arbetar kvalitativt, efter dina behov och för en hållbar matchning. Vi tittar både på de hårda och mjuka faktorerna för att matcha rätt man/kvinna mot rätt arbetsgivare. Det är viktigt att komma ihåg att vi arbetar både med arbetssökande och arbetsgivare och vi vill göra båda parter nöjda med våra matchningar. Hos oss får du en egen handledare som hjälper dig komma ut i arbete, matchar dig mot arbetsmarknaden och inte minst presenterar dig för potentiella arbetsgivare i vårt breda nätverk som består utav både stora, etablerade arbetsgivare men även mindre framväxande företag som är i stort behov av personal. Nedan följer jobbklarmetodens tre ledstjärnor.

  Kvalitetssäkrade metoder - rätt kandidat på rätt plats

  Vi arbetar efter beprövade metoder som vi tror på och framhäver deltagarens styrka. Tillsammans uppnår vi positiva synergier då rätt man eller kvinna kommer på rätt plats.

  Skräddarsydda lösningar - vi anpassar oss till er

  Vår flexibilitet är nödvändig i arbete som handlar om att matcha unika människor med unika företag. För att göra en effektiv matchning skräddarsyr vi lösningar som passar er.

  Långsiktig kostnadseffektivitet - för en hållbar tillväxt

  Rekrytering av en ny person ska tillföra ett värde och inte bara fylla en tom stol. Vi ser till så att företag uppnår en hållbar tillväxt genom en långsiktigt kostnadseffektiv rekrytering där deltagare får bidra till verksamheten.

  Våra handledare

  Samtliga handledare hos Jobbklar är utbildade och innehar arbetslivserfarenhet av rekrytering, matchning och/eller andra arbetsmarknadstjänster. Alla deltagare har en egen kontaktperson hos oss som arbetar med att stötta och matcha individen mot arbetsmarknaden. Detta innebär att alla deltagare får personlig hjälp av kunnig personal. Framförallt VILL våra handledare hjälpa dig att ta steget ut i arbete eller studier, det är något som vi brinner för.

  Våra andra uppdrag

  Jobbklar är även/har varit verksamt inom följande områden där vi har fördjupade kunskaper:
  - Rekrytering
  - Bemanning
  - Karriärcoachning
  - Jobbprojekt
  - Företagskonsultering
  - Omställning
  - Etableringslots
  - Praktikanskaffning

  Nätverk

  Jobbklar besitter ett brett nätverk av arbetsgivare och företaget är flitigt representerat i olika företagsnätverk. Här skapar vi nya arbetstillfällen med olika arbetsgivare, arbetsplatser som vi främst tar med oss till våra deltagare som erbjuds arbetstillfällen, arbetsplatser med inledande praktik, utbildningstillfällen inför arbete etc.

  Kundtjänst

  Vi har samarbete med företag i regionen som anlitar oss för att konsultera i deras rekryteringsprocesser när de anställer nya medarbetare inom Kundtjänst, Administration och Ekonomi.

  Transport

  Vi har samarbete med företag i regionen som anlitar oss för att konsultera i deras rekryteringsprocesser när de anställer nya medarbetare inom Transport, Chaufförer, Lagermedarbetare, Truckförare och Fordonsförare.

  Service

  Vi har samarbete med företag i regionen som anlitar oss för att konsultera i deras rekryteringsprocesser när de anställer nya medarbetare inom Service, Butik, Lokalvård, Säljare och Gruppledare.

  Restaurang och Café

  Vi har samarbete med företag i regionen som anlitar oss för att konsultera i deras rekryteringsprocesser när de anställer nya medarbetare inom Restaurang, Café, Kök och Servering.