Kultur- och nöjesbanken

Kultur- och nöjesbanken är en mötesplats för professionella kulturarbetare och uppdragsgivare.

Här finns ett brett urval av till exempel artister, musiker, dansare, konferencierer, föreläsare, moderatorer samt konsulter inom pedagogiska och kreativa tjänster som presenterar sitt programutbud.

Ta chansen att presentera dig och få fler uppdrag.

Exempel på arrangemang och tillställningar: konferenser, events, jul- och sommarfester, firmafester, kick-offer, bröllop, barnkalas, privata arrangemang.

Exempel på nöjda uppdragsgivare: hotellkedjan Clarion, Taxi Göteborg, Göteborgs Kulturkalas.

Besök gärna Kultur- och nöjesbanken för att se det breda utbudet.
Kultur- och nöjesbanken

Se filmer hur du skapar program och programbild i Kultur- och nöjesbanken

Du behöver inte vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att medverka i Kultur- och nöjesbanken, men du behöver uppfylla de kriterier som finns att läsa om nedan.
Kriterier för att medverka

Ansökan om medverkan


Steg 1:

Skapa ett konto på arbetsformedlingen.se. Observera att detta inte innebär att du blir inskriven på Arbetsförmedlingen, utan endast har gjort steg 1 i din ansökan om medverkan till Kultur- och nöjesbanken. Om du redan har ett konto på arbetsformedlingen.se, gå vidare till steg 2.
Skapa konto

Steg 2:

Logga in med dina användaruppgifter. Klicka på "För arbetssökande", klicka på "Information om Kultur- och nöjesbanken" längre ned på sidan.

För att Arbetsförmedlingen Kultur Media ska kunna ta ställning till din ansökan behöver du ge information om ditt program och om dig som professionell kulturarbetare. Detta gör du genom att klicka på "Lägg till program" och här fyller du i de tomma fälten och beskriver ditt program samt fyller i fältet "Lämna information om grupp/artist/kreatör m.fl".

Därefter klickar du på "Spara" och sedan "Tillbaka till registrera". Nu kan du ansöka om medverkan genom att  klicka på "Skicka ansökan" längst ned på sidan.
Logga in på ditt konto

Efter att du blivit godkänd för medverkan i Kultur- och nöjesbanken får du tillgång till registreringsdelen där du lägger in dina program och bilder för publicering. Tänk på att texten i programpresentationen bör vara säljande och tydligt berätta vad du erbjuder en uppdragsgivare. Du behöver ladda upp minst en bild per program.

Behöver du hjälp?

Ring Arbetsförmedlingens tekniska support, 0771-622 000, öppet vardagar mellan klockan 7 och 18.

Upphovsrätt

Observera att bilderna i Kultur- och nöjesbanken inte är till för försäljning, offentlig visning eller publicering.

BUS (Bildkonst Upphovsrätt i Sverige)

http://www.bus.se