Arbetsförmedlingen Kultur Media

För dig som har yrkesutbildning, lång erfarenhet och söker jobb inom kulturområdet finns en rikstäckande specialarbetsförmedling som du kan vända dig till – Arbetsförmedlingen Kultur Media.

När du är inskriven på Arbetsförmedlingen Kultur Media får du stöd och service av arbetsförmedlare som kan din bransch. 

För att bli inskriven på Arbetsförmedlingen Kultur Media måste du uppfylla vissa kriterier inom specifika yrken på kulturområdet. Skriv gärna in dig på webben och boka tid för ditt planeringssamtal. Då kan du välja att ha samtalet på telefon eller på något av våra kontor.

Kriterier
Yrken som tillhör Arbetsförmedlingen Kultur Media
Utbildningar som är godkända för att bli inskriven på Arbetsförmedlingen Kultur Media


Aktiviteter

Event för formgivare - Zürich 2017

Delta på Scandinavian Light & Design

Inbjudan designers 

Träffa arbetsgivare

Vi ordnar möten och rekryteringsträffar där du kan träffa arbetsgivare inom kultur- och mediabranschen. Ett exempel är Kulturmässan i Malmö som vi deltar i varje år.

Se film från kulturmässan

Audition och speeddating - två sätt att hitta jobb

Vi på Arbetsförmedlingen Kultur Media har gjort överenskommelser om samarbeten med några stora institutioner inom branschen. Dramaten är en av dem. Här berättar skådespelare som fick chansen att komma på audition och speeddating om hur det kändes före och efter mötet med de konstnärligt verksamma. Dramatens ledning och en av regissörerna berättar också om det lyckade samarbetet med Arbetsförmedlingen Kultur Media.

Följ oss på Facebook

På vår Facebooksida hittar du lediga platser, rekryteringsträffar och andra tips om jobb och yrken inom kultur och media:

facebook.com/ArbetsformedlingenKulturMedia

Jobba och rekrytera i Europa

Vi kan ge dig hjälp och råd om du vill söka jobb utomlands.
För mer information kontakta gärna vår Euresrådgivare Wanna Spiridonidou, på telefon 010-486 97 38, eller via e-post:wanna.spiridonidou@arbetsformedlingen.se

Tillägsinformation

Arbetsförmedlingen Kultur Media är en rikstäckande arbetsförmedling. Vi har kontor på tre orter, men vi finns representerade i hela landet.

Klicka på kartan för att komma till ditt kontor.

Kultur Media Öst Nord, besöksadress Stockholm Kultur Media Väst, besöksadress Göteborg Kultur Media Syd, besöksadress Malmö Klicka på kartan för att komma till ditt kontor