Bli mer digital och tryggare på internet med webbutbildningen Digitala jag

Tycker du att det är krångligt att använda digitala tjänster och verktyg? Nu finns en internetbaserad utbildning - Digitala jag - som är öppen för alla att ta del av. Utbildningen ska hjälpa dig bli tryggare i att använda digitala tjänster som du kan använda till exempel när du söker jobb, gör bankärenden eller kommunicerar med andra. Digitala jag är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och Google.

Penna i ruta

För vem?

Digitala jag är öppen för alla att ta del av. Innehållet i utbildningen är på en grundläggande nivå och riktar sig till dig som är osäker på hur man använder olika digitala verktyg och funktioner som kan förenkla din vardag.

Penna i ruta

Varför då?

Allt fler tjänster och saker i vår vardag och arbetsliv blir digitala. För många är det helt självklart medan det för andra känns otryggt och svårt. Digitala jag går igenom grundläggande funktioner, hur du hanterar dem och vad de innebär, för att du ska känna dig säkrare och tryggare i att använda digitala tjänster.

Kugghjul

Så här gör du

Gå in på digitalajag.se och klicka in dig på det avsnitt du är intresserad att lära dig mer om. Du kan gå in och ur utbildningsavsnitten när du vill, och komma tillbaka senare för att fortsätta där du slutade. Du når Digitala jag både från dator och mobil.

Penna i ruta

Lyssna på en podd om Digitala jag

Antonia Ansgariusson från Google och Louise Sandquist från Arbetsförmedlingen berättar om Digitala jag.