Gör plats på din arbetsplats – gör skillnad!

Gör plats är ett initiativ för att få fler personer med funktionsnedsättning i jobb. Det finns massor av personer som inte får chansen att visa sin kompetens som skulle kunna tillföra värde till vilken arbetsplats som helst. Vill du vara med och skapa en större mångfald på din arbetsplats? Anmäl ditt intresse – det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Varför göra plats?

Det finns massor av skäl! Det ger dig möjligheten att du söka bredare och vara en hjälpande hand in på arbetsmarknaden för någon. Många som anställt en person med funktionsnedsättning säger att de fått en bättre arbetsmiljö. Anställda idag ställer högre krav på arbetsgivare och vill se att arbetsplatsen präglas av mångfald.  

Idag finns cirka 900 000 personer i åldern 16-64 som säger att de har någon form av funktionsnedsättning, vilket är en stor del av vår befolkning. I denna grupp är arbetslösheten större än hos övriga befolkningen. Med Gör plats vill vi att fler arbetsgivare ska få upp ögonen för denna värdefulla kompetens.

Är du intresserad?

Att anmäla intresse är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
Så går du tillväga:

Vill du veta mer om Gör plats?

På vår kampanjsida hittar du mer information och kan se exempel på hur andra arbetsgivare har gjort. Till kampanjen: www.gorplats.se