Arbetsgivarnyheter

Här hittar du nyheter som är relevanta för dig som arbetsgivare.

 • 16 oktober 2017
  ”Rekryteringsträffen på Arbetsförmedlingen är det bästa vi har gjort”
  – Arbetsförmedlingen gjorde ett urval av intressanta kandidater. Sedan hade vi femton minuter på oss att träffa var och en. Det kändes som ett bra upplägg, säger Josefin Mazzarolli på Scandichotellen i Umeå. Hon är glad över att hon hittade Recep, en av deras nyanställda servitörer, på en rekryteringsträff.
 • 11 oktober 2017
  Anmäl dig till webbinar: Rekrytera via arbetsformedlingen.se
  Hur ska du använda arbetsformedlingen.se när du har rekryteringsbehov? Hur kan du använda dig av kandidatbanken och hur går du tillväga när du ska annonsera? Vi pratar även om intresseanmälan och introducerar branschpuls, så boka in den 17 oktober klockan 13 – 14 i kalendern för vårt nästa webbinar.
 • 10 oktober 2017
  HSB rekryterade Adam via en arbetsmarknadsutbildning
  Det råder stor brist på arbetskraft inom fastighetsbranschen. Men tack vare ett samarbete mellan HSB och Arbetsförmedlingen har man nu utbildat arbetssökande till framtidens fastighetsskötare.
 • 4 oktober 2017
  Nytt nyhetsbrev ute!
  I nyhetsbrevet för oktober tipsar vi om olika sätt att förenkla din rekrytering.
 • 4 oktober 2017
  Vad är psykisk ohälsa och hur kan jag förebygga det på min arbetsplats?
  I ett nytt poddavsnitt får du svar av arbetspsykologen Beata Stjernquist och Linus Zackrisson, som jobbar med rekrytering och dessutom har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. De delar också med sig av sina bästa tips om du eller någon av dina medarbetare har psykisk ohälsa.