Arbetsförmedlingen

Bjud in till rekryteringsträff

Välj rätt referenser

Under en rekryteringsträff träffar du flera kandidater samtidigt. Du gör korta mini-intervjuer med kandidaterna och upptäcker de personer som har det lilla extra, utan att först behöva läsa mängder av ansökningar. Du får snabbt ett första intryck, och väljer därefter vilka kandidater du vill gå vidare med.

Kugghjul

Kontakta oss

Vilken kompetens söker du? Beskriv för oss vad du behöver, så utformar vi träffen tillsammans. Du får tips och råd om hur du förbereder dig, och vad du bör tänka på under och efter rekryteringsträffen. Självklart är vår hjälp kostnadsfri.

Penna i ruta

Vi bjuder in kandidater

Rekryteringsträffen kan vara öppen för alla intresserade. Eller så matchar vi dina krav och önskemål mot kandidater i våra kontaktnät, och bjuder in personer med rätt kompetens.

Penna i ruta

Träffa kandidater

På rekryteringsträffen gör du många mini-intervjuer och bildar dig snabbt en uppfattning om kandidaterna. Du kan också passa på att samla alla kandidater och göra en presentation av din organisation.

Penna i ruta

Gör ditt urval

Efter rekryteringsträffen väljer du vilka du vill gå vidare med, och kan därefter komplettera med mer information om dina favoriter. Vi kan finnas med som stöd och bollplank om du vill.

Kugghjul

Låter det intressant? Kontakta oss.

Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig. För att rekryteringsträffen ska bli så bra som möjligt är det bra om du kontaktar oss ungefär 10 arbetsdagar i förväg.

Penna i ruta

Aktuella rekryteringsträffar

Här kan du se de rekryteringsträffar som är på gång just nu.