Våra erbjudanden till arbetsgivare

Om ditt företag står inför rekrytering så vill vi gärna tala om att vi förmedlar flest jobb i Sverige. Vår service och våra tjänster är kostnadsfria och vi utvecklar ständigt nya vägar för att kunna möta dina rekryteringsbehov på bästa sätt. Här får du veta mer om alla möjligheter vi erbjuder.

Träffa nya medarbetare på en rekryteringsträff

Tänk på att ju tidigare du kontaktar oss desto lättare blir det att hitta den som passar bäst för jobbet. Vi har cirka en halv miljon arbetssökande så chansen att någon av dem motsvarar vad du letar efter är stor. Varje dag anordnar vi rekryteringsträffar där arbetsgivare presenteras för passande kandidater som går att intervjua på plats i våra lokaler. Välj själv om du ska delta tillsammans med andra arbetsgivare eller om du vill ha en egen rekryteringsträff.

Anordna en rekryteringsträff

Få ett urval med handplockade arbetssökande

Om du vill så plockar vi ut och ger dig tips på arbetssökande med passande meriter för din vakans. Bestäm hur många du vill ha och gå sedan i lugn och ro igenom vilka som verkar lämpliga att träffa. Vi kommer gärna på besök för att lära känna din organisation och dina rekryteringsbehov. Kontakta oss, så kommer vi överens om en tid som passar dig.

Kontakta en arbetsförmedling

Annonsera i Sveriges största platsbank

Varje dag besöker flera hundra tusen vår webbplats. För att få tillgång till webbplatsens alla tjänster, behöver du bara skapa ett användarkonto åt ditt företag eller din organisation på webbplatsen. Därefter kan du till exempel anmäla en ledig plats på Annonsera direkt, annonsera i Platsbanken och söka bland över 140 000 CV direkt i våra databaser.

Skapa konto
Platsbanken
Annonsera direkt
Sök CV

Fokusera på kompetensen, inte på hindret

En nedsatt arbetsförmåga kan kompenseras på många olika sätt. När du anställer någon som har en funktionsnedsättning kan du få del av särskilda insatser för att underlätta en anställning, som personligt stöd, hjälpmedel eller ekonomiskt stöd.

Se kraften!

Rekrytera från ett annat land

Den fria rörligheten i Europa skapar helt nya möjligheter för dig som arbetsgivare att hitta personal med specifika kunskaper utomlands. Vi hjälper dig att hitta den personal du behöver på den europeiska arbetsmarknaden och ger dig gärna praktisk information om hur du bäst rekryterar internationellt.

Rekrytera utomlands

Våra anställningsstöd

Ett av våra viktigaste uppdrag är att ge extra stöd och hjälp åt vissa grupper arbetssökande som har svårt att få jobb. För att de ska kunna konkurrera om de lediga jobben har vi en rad olika stöd att erbjuda såväl dig som arbetsgivare som de arbetssökande i de här grupperna. Vi har alltifrån skräddarsydda subventionerade anställningar till anpassningar av din arbetsplats och arbetshjälpmedel till den du anställer. Allt för att din rekrytering ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Anställningsstöd

Vill du få kontakt med en arbetsförmedlare för att få hjälp att rekrytera?

Som arbetsgivare kan du få hjälp med publicering av platsannonser i Platsbanken eller i tidningen Platsjournalen, diskutera vilket stöd vi kan ge utifrån ditt rekryteringsbehov, support när du söker medarbetare i vår cv-databas, information om insatser och program och annat inom vårt verksamhetsområde.

Tillägsinformation

Kontakta oss

Ring en arbetsförmedlare.

0771-416 416

Telefontider och service

Vi finns på många orter i landet. Hitta närmaste arbetsförmedling.