Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Platsjournalen i sommar

Under juli kommer Platsjournalen inte ut lika ofta. Nummer 27/28 kommer ut 30 juni, 29/30 kommer ut 14 juli och nummer 31/32 kommer ut 28 juli.Lever på loppisprylar

För många är affärer med gamla prylar en fritidssyssla; förutom att det ger en slant i kassan är många roade av ting från förr.

Hur är det att försörja sig på loppisverksamhet?

Nu drar vintersäsongens rekryteringsmässor igång

Solen gassar och ingenting känns mer avlägset än utförsåkning och after ski.

”Världens chans att jobba i den här miljön”

Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning