Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Alla ska få en chans

Utan bil, körkort eller ordentliga verktyg startade Mehrdad Nesaei sin glasfirma för nio år sedan. Sedan dess har han utsetts till Årets nybyggare och fått pris av kungen.

En mästare på glasjobb

När drömmarna går i kras

Entreprenören har blivit vår tids nya ideal ochmånga vill pröva lycka genom att starta eget. Men det är inte alla som lyckas.

Björn Flintberg berättar

Hitta nya talanger

Det och mycket annat kan Arbetsförmedlingen erbjuda arbetsgivare som söker nya medarbetare.

Arbetsförmedlingens erbjudande till arbetsgivare


Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning