Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Psykologi är hela grejen

Järnkoll på högerregeln, fickparkering och dragläget – samt en pedagogisk touch och kunskap i hur psykologi tillämpas i stressiga miljöer. Det har Maria Schärlin. Hon är trafiklärare, ett yrke som är både varierande och tempofyllt.

Maria coachar blivande förare

Hitta rätt studieteknik

Har du kommit in på din drömutbildning – men fasar för att öppna kursböckerna?

Tips från en expert!

Jobbintervjuns vinnare

Den som skryter, söker ögonkontakt och pratar mycket om sig själv lyckas bäst på jobbintervjuer.

Resultat från en amerikansk studie

Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning