Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Korv med mos är Adnans vardag

Adnan Sadikovic har blivit en riktig lokalkändis i sin korvkiosk.

"Det bästa är nog kontakten med alla stamkunder"

Städa din sökprofil

Arbetsgivare googlar arbetssökande under rekryteringsprocessen. Om du dras med en missvisande sökträff påverkas dina chanser att få jobbet.

Bli kvitt jobbiga och osanna länkar

Kom igång och sök jobb

Du kanske såg killen som fick jobb efter att ha rappat sin jobbansökan. Men den metoden passar inte alla.

Platsjournalens bästa tips hur du kommer igång att söka jobba

Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning