Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Robert vill motivera till ett liv utan brott

En gång har kriminalvårdaren Robert Medjed varit riktigt rädd på jobbet. Men de allra flesta dagar ser han fram emot att få komma till sin arbetsplats.

— Att se klienterna ta olika steg på vägen mot ett nytt liv är häftigt, säger han.

Säkerhet framför allt

Bli mobil i jobbjakten

De lediga jobben lyser med sin frånvaro på hemmaplan. Kanske dags att söka arbeten i grannkommunen eller till annan ort i Sverige?

Tips till dig som är redo att prova något nytt

Blir du blåst på din pension?

Konsulter, programmerare och florister har en sak gemensamt. De jobbar ofta åt arbetsgivare som inte bidrar till pensionen.

Att tänka på din pension

Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Platsjournalen som pdf

Läs senaste numret

Bläddringsbar pdf

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning