Tidningen Platsjournalen


– för dig som söker jobb

I Platsjournalen hittar du tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får inspiration och idéer om hur du lyckas i jobbsökandet. Här finns också de lediga jobben i platsannonser och platsnotiser.

Platsjournalen i sommar

Under juli kommer Platsjournalen inte ut lika ofta. Nummer 27/28 kommer ut 30 juni, 29/30 kommer ut 14 juli och nummer 31/32 kommer ut 28 juli.


I den tryckta versionen av nummer 29/30 har tyvärr vissa av platsannonserna blivit beskurna. Fullständig information om platsannonserna hittar du i webbversionen som finns till höger.

"Hektiskt men roligt"

Kön ringlar sig lång utanför foodtrucken som en gång tillhört den amerikanska polisens insatsstyrka SWAT.

Snabbmat i expressfart

Lästips till stranden

Sommaren är här och det finns tid för läsning. Platsjournalen har samlat en bunt lästips som kan avnjutas i solstolen.

Trevlig sommarläsning

Om tidningen Platsjournalen

Platsjournalen är till för dig som söker nytt jobb eller utbildning, för dig som vill byta jobb och för dig som vill annonsera efter arbetskraft.

Här kan du läsa Platsjournalen som webbtidning. Papperstidningen är kostnadsfri och du hämtar den på arbetsförmedlingar, bibliotek, större centralstationer, och vissa flygplatser, högskolor och universitet runt om i landet. Vill du prenumerera kostnadsfritt på Platsjournalen och få den levererad till din adress, se högerspalten.

I Platsjournalen hittar du veckans lediga jobb i platsannonser på betald annonsplats från arbetsgivare och utbildningsanordnare, tillsammans med platsnotiser från Platsbanken i förkortad form.

Dela |

Tillägsinformation

Veckans Platsjournalen - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Kontakta redaktionen

Vill du prenumerera?

Vill du boka annons?

Utebliven tidning