Nio erbjudanden

Om ditt företag står inför rekryteringar så vill vi gärna tala om att vi förmedlar flest jobb i Sverige. Vår service och våra tjänster är kostnadsfria och vi utvecklar ständigt nya vägar för att kunna möta dina rekryteringsbehov på bästa sätt. Här får du veta mer om alla möjligheter vi erbjuder.

1. Träffa nya förmågor, snabbt och enkelt


Rekryteringsträffar är ett effektivt sätt för dig att träffa nya förmågor. Vi kan plocka ut personer enligt dina specifika önskemål och ordna så att du får träffa dem - hos dig eller hos oss. Du informerar om din verksamhet och får träffa de sökande personligen och ta emot deras CV.

Anordna en rekryteringsträff

2. Få ett urval med handplockade arbetssökande


Om du vill så plockar vi ut och skickar tips på arbetssökande med passande meriter till dig. Bestäm hur många du vill ha och gå sedan i lugn och ro igenom vilka som verkar lämpliga att träffa.

3. Fokusera på kompetensen, inte på hindret


En nedsatt arbetsförmåga kan kompenseras på många olika sätt. När du anställer någon som har en funktionsnedsättning kan du få del av särskilda insatser för att underlätta en anställning, som personligt stöd, hjälpmedel eller ekonomiskt stöd.

Se kraften!

4. Rekrytera i Europa


Den fria rörligheten i Europa skapar helt nya möjligheter för dig som arbetsgivare att hitta personal med specifika kunskaper utomlands. Vi hjälper dig att hitta den personal du behöver på den europeiska arbetsmarknaden och ger dig gärna praktisk information om hur du bäst rekryterar internationellt.

Rekrytera utomlands

5. Slussa in en praktikant utan kostnad


Praktik är ett effektivt sätt att fasa in nya förmågor i din bransch. Praktiken kan vara allt från en vecka upp till max sex månader. Vi gör en bedömning av lämplig tid i varje enskilt fall och står för praktikantens ersättning. Det är ett smart sätt för arbetsgivare och arbetssökande att lära känna varandra och prova om det fungerar.

Faktablad om praktik

6. Anställ en nystartare


Det finns många välutbildade och erfarna människor som tvingats ta en paus i sitt yrkesliv och nu behöver en nystart. Om du har anställda som ska sluta kan vi betala upp till halva lönen för deras efterträdare medan de går parallellt. Samma sak om du ska nyanställa.

Faktablad

Ansökan om nystartsjobb
(fylls i av arbetsgivaren)

Sammanställning över intyg
(fylls i av arbetssökande)

Förlängningsansökan
(fylls i av arbetsgivaren)

7. Anställ en nyanländ


Det finns många nyanlända från andra länder som längtar efter att få visa vad de går för. Om du tar in någon av dem idag så kan du få upp till 80 procent av lönen betald, oavsett om det är en tillsvidareanställning, provanställning eller visstidsanställning. Bidraget till lönekostnaden är 80 procent dock högst 800 kronor per dag.

Stöd för personer med utländsk bakgrund

8. Konto i Sveriges största platsbank


Varje dag besöker flera hundra tusen vår webbplats. För att få tillgång till webbplatsens alla tjänster, behöver du bara skapa ett användarkonto åt ditt företag eller din organisation på webbplatsen. Därefter kan du till exempel anmäla en ledig plats på Annonsera direkt, annonsera i Platsbanken och söka bland över 140 000 CV direkt i våra databaser.

Skapa konto
Platsbanken
Annonsera direkt
Sök CV

9. Bjud in en arbetsförmedlare


Vi kommer gärna på besök för att lära känna din organisation och dina rekryteringsbehov. Kontakta oss, så kommer vi överens om en tid som passar dig.

Tillägsinformation

Kontakta oss

Ring en arbetsförmedlare.

0771-416 416

Telefontider och service

Vi finns på många orter i landet. Hitta närmaste arbetsförmedling.